El govern local acusa l'oposició d'aprofitar la comissió per desgastar-lo malgrat la informació aportada


  • Comparteix:

Damià Calvet, amb la tinenta d'alcalde Susanna Pellicer

Damià Calvet, amb la tinenta d'alcalde Susanna Pellicer

El govern local acusa l'oposició d'haver usat la comissió d'investigació de les obres de la plaça de Rabassaires i de la pista de la Guinardera per desgastar-lo. Segons el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, els partits de l'oposició van assistir a la comissió amb les idees i les conclusions preestablertes, malgrat la informació que se'ls va proporcionar.

En una roda de premsa posterior a la de l'oposició, Calvet ha defensat que la documentació i les explicacions aportades a la comissió informativa demostren la legalitat de tot el que es va dur a terme als projectes de la plaça de Rabassaires i de la Guinardera.

El tinent d'alcalde ha carregat contra l'oposició.

Damià Calvet

La comissió ofereix unes conclusions polítiques i d'això em queixo. Amb unes conclusions preconcebudes i polítiques es vol tergiversar una bona pràctica.


Calvet ha anunciat que posaran en marxa un procés per valorar les conclusions de la comissió amb la intervenció del secretari municipal. L'objectiu és que en el termini de 30 dies conclogui si s'ha demostrat cap irregularitat en les conclusions de la comissió.

Damià Calvet

El secretari dirà si s'ha d'obrir una línia d'investigació, demanar més informació o fer proves. Ell determinarà si són conclusions polítiques o fets irregulars pels quals s'hagi de demanar responsabilitats a qui pertoqui.


Segons Calvet, l'oposició ha traspassat la línia vermella perquè les conclusions posen en dubte la tasca de treballadors de l'Ajuntament i altres professionals que han participat en els dos casos analitzats a la comissió. En aquest sentit, el tinent d'alcalde ha refermat la confiança en la gestió del gerent de Promusa, Lluís Hosta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.