Mercè Conesa, insígnia d'honor del Gremi de la Construcció del Vallès


  • Comparteix:

Conesa, durant l'entrega de premi de la Cecot / Foto: Cecot

Conesa, durant l'entrega de premi de la Cecot / Foto: Cecot

El Gremi de la Construcció del Vallès ha entregat aquest divendres la insígnia d'honor a l'alcaldessa, Mercè Conesa, com a reconeixement a 'la trajectòria, la tasca professional i la implicació personal per conèixer l’activitat del col·lectiu empresarial representat pel gremi'. El reconeixement, lliurat a la seu de la Cecot de Terrassa, també posa en valor la voluntat de Conesa de 'fer partícip el gremi d'un plantejament urbanístic vinculat amb el medi ambient i sota criteris de sostenibilitat'.

Conesa ha agraït la distinció i ha destacat el compromís del col·lectiu empresarial amb la societat i el paper actiu en la millora de la qualitat en els projectes però també en la construcció d’habitatges de major qualitat i més sostenibles.

L’alcaldessa ha expressat la necessitat que les administracions utilitzin criteris com la qualitat, les garanties o la solvència de les empreses proveïdores a l’hora de fer compra pública de serveis o productes. Segons Conesa hi ha hagut certes licitacions on s’han primat projectes a la baixa que posteriorment s’han vist incrementats, amb la conseqüent repercussió en l’entorn i la ciutadania, ha dit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.