Núria Gibert assisteix al comiat de Fidel Castro a Cuba en representació de la CUP


  • Comparteix:

Castro ha mort als 90 anys d'edat / Foto: ACN

Castro ha mort als 90 anys d'edat / Foto: ACN

La coportaveu del secretariat nacional de la CUP i portaveu de la CUP-PC a Sant Cugat, Núria Gibert, assisteix a les celebracions en record de Fidel Castro en representació de la formació. Gibert forma part de la delegació de l'esquerra independentista que viatja a l'Havana, en companyia de la diputada Anna Gabriel i un representant d'Ítaca, l'organització internacionalista de la CUP. Els actes en record de Castro s'allarguen fins diumenge, quan serà enterrat a Santiago de Cuba.

La delegació cupaire només estarà un parell de dies a l'illa per motius d'agenda. La formació, que ja va expressar el seu condol amb una piulada on deien 'Gràcies per tot i per tant! Fins a la victòria, sempre', destaca els vincles entre Cuba i Catalunya al llarg de la història. Gibert diu que la història recordarà Fidel Castro com 'un referent ètic i polític'.

Núria Gibert

Crec que haurem de recordar Fidel Castro com un revolucionari, un gran humanista, una persona molt brillant, però sobretot com un referent ètic i polític de la nostra era.


La cerimònia de comiat de Castro, que ha mort aquest dissabte als 90 anys, tindrà lloc aquest diumenge a Santiago de Cuba.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.