El Grup Catalònia gestionarà el servei d'Asdi, que mantindrà la propietat patrimonial


  • Comparteix:

Asdi dóna servei a persones amb discapacitat física o psíquica i als seus familiars

Asdi dóna servei a persones amb discapacitat física o psíquica i als seus familiars

El Grup Catalònia gestionarà el servei i serà el propietari jurídic de l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (Asdi), en actiu des de fa 35 anys. Ho ha decidit aquest dijous l'assemblea de socis de l'entitat assistencial arran dels problemes financers que arrossegava. Malgrat aquest canvi jurídic, Asdi seguirà existint com a associació i mantindrà la propietat patrimonial. El Grup Catalònia assumirà els 17 usuaris actuals, els 13 treballadors i la cessió d'ús de l'espai.

Asdi iniciarà ara una nova etapa vinculada a una entitat social que gestionarà els serveis que el centre ocupacional presta al passeig de Mestra de Casesnoves, 4. El president d'Asdi, Enric Tomàs, ha subratllat que han trobat en el Grup Catalònia la garantia que faran una bona feina.

Enric Tomàs

Hem decidit en assemblea de socis que es faci el traspàs de serveis al Grup Catalònia perquè és qui millor cobreix les nostres necessitats.


Malgrat que la decisió ja està presa, les dues entitats encara han de definir els detalls de l'acord definitiu.

Asdi va arrencar el 1981 i va obrir el 2002 el centre ocupacional amb l'objectiu d'estimular persones amb problemes físics o psíquics, al marge del seu grau de disminució.

Fundació Privada Sant Medir
No és la primera vegada que el Grup Catalònia subroga el servei d'una entitat assistencial a Sant Cugat. A l'octubre els 60 treballadors i els 43 usuaris de la Fundació Sant Medir es van integrar a la plantilla de l'entitat amb seu a Cerdanyola, que ja assumia el concert amb la Generalitat. El trasllat definitiu es completarà a finals d'any i sorgeix arran dels problemes econòmics que patia l'entitat situada a la serra de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.