L'ajuntament no obrirà portes el dia de la Constitució espanyola


  • Comparteix:

L'ajuntament tancarà dimarts i dijous

L'ajuntament tancarà dimarts i dijous

L'ajuntament no obrirà finalment portes aquest dimarts amb motiu del dia de la Constitució espanyola 'per no perjudicar els funcionaris ni treballadors municipals', han confirmat fonts consistorials. La decisió arriba després que l'equip de govern anunciés que estudiaria l'opció d'obrir l'edifici públic i sumar-se així a la iniciativa que la CUP vol tirar endavant als ajuntaments on governa.

El 6-D al país
Una desena de consistoris catalanas obriran les portes dimarts. Aquesta vegada l'atenció no se centrarà en Badalona, que va ser protagonista el passat 12 d'octubre, sinó en municipis més petits com Sant Martí Sarroca (Alt Penedès), Celrà (Gironès), Viladamat (Alt Empordà), Viladrau i Prats de Lluçanès (Osona), Navàs (Bages), Sant Julià de Ramis (Gironès), Guiamets (Priorat), Vilella Alta (Priorat), Soriguera, (Pallars Sobirà), Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) i Deltebre (Baix Ebre).

En diversos municipis, els regidors de partits sobiranistes treballaran però els ajuntaments no estaran oberts, com és el cas de Barcelona. També se celebraran actes solidaris per tot el territori seguint les recomanacions de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.