El consell de Centre Est demana al govern reactivar l'ordenança de terrasses per consensuar-ne una proposta


  • Comparteix:

La sessió s'ha celebrat a la sala de plens

La sessió s'ha celebrat a la sala de plens

El president del consell de barri de Centre Est, Ferran Villaseñor, demana a l'equip de govern que doni un impuls a l'ordenança de terrasses, en procés ara d'esborrany, i acordar-ne una proposta. Villaseñor creu que es va tardar i que cal donar resposta als veïns i els restauradors perquè disposin al més aviat possible d'una normativa que reguli les terrasses a l'estiu i que inclogui aspectes de seguretat i calefacció de cara a l'hivern.

Al consell celebrat aquest dimarts a la sala de plens de l'ajuntament, l'Associació de Veïns Sant Cugat Centre ha tornat a exposar la problemàtica de les terrasses i el soroll a l'entorn de la plaça de Sant Pere, com va avançar Cugat.cat. La presidència del consell de barri ha exposat que cal repensar els tendalls amb terrassa com el que hi ha davant el Mercat Vell, que no compleixen amb la distància requerida amb la façana ni amb el nombre de taules i cadires.

Actualment, en període d'hivern, els restauradors s'adapten al decret regulador existent a l'espera que s'aprovi l'ordenança. És una normativa que s'havia d'aprovar a finals d'any, va explicar a aquest mitjà la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira.

El president del consell, Ferran Villaseñor, sosté que el desenvolupament de l'ordenança està força paralitzat. En declaracions a Cugat.cat, el també regidor d'ERC-MES demana formalitzar ja una proposta d'ordenança.

Ferran Villaseñor

Comencem a tancar ja un esborrany que funcioni perquè la gent pugui fer les aportacions pertinents. Anem tard. Les terrasses es fan a l'estiu però ara hi ha moltes que funcionen com a lloc de fumadors i no hi ha normativa que digui com han de ser.


La regulació del clubs cannàbics
Més encaminada està la normativa per regular els clubs cannàbics a Sant Cugat. En resposta a la preocupació de l'Associació de Veïns de Can Magí, el portaveu de C's, Aldo Ciprián, ha anunciat que l'esborrany de la regulació buscarè el consens de totes les forces en el ple d'aquest dilluns. La normativa s'està fent a través d'un grup de treball, arran d'una moció del partit taronja amb el suport de la resta de les forces.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.