La CUP-PC proposa impulsar els menús ecològics a les escoles i que l'Ajuntament n'assumeixi el sobrecost


  • Comparteix:

Els cupaires volen menús ecològics a les escoles

Els cupaires volen menús ecològics a les escoles

La CUP-PC proposarà al ple d'aquest dilluns que s'impulsin els menús amb aliments ecològics a les escoles bressol i de primària. El grup demanarà en una moció que la mesura no suposi un increment del preu del menú a les famílies i per això defensa que l'Ajuntament atorgui subvencions a les AMPA, que són les que gestionen el servei en l'educació primària i secundària.

En el cas de les escoles bressol que són de titularitat municipal, el consistori podria tenir-hi una incidència directa si inclou al plec de condicions 'una puntuació decisiva' per a les empreses que ofereixin productes 'ecològics i de proximitat'.

El membre de la CUP-PC Jordi López ha explicat que no han calculat quin sobrecost suposaria aquesta mesura, però en qualsevol cas defensa que l'hauria de subvencionar l'Ajuntament.

Jordi López

Creiem que no hi ha molta diferència de preu, però, en cas que fos així, l'Ajuntament hauria de facilitar a les AMPA una solució perquè no suposi un sobrecost a les famílies.


El text també demana que el consistori assessori les AMPA perquè puguin aconseguir menús amb aliments ecològics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.