C's reclamarà al ple més ajudes i places per a l'escola bressol municipal


  • Comparteix:

Ciutadans vol millores a les escoles bressol municipals / Foto: Premsa Sant Cugat

Ciutadans vol millores a les escoles bressol municipals / Foto: Premsa Sant Cugat

C's sol·licitarà l'augment de places de les escoles bressol municipals i 'una partida pressupostària adient' de la Generalitat a través d'una moció al ple d'aquest dilluns. La formació taronja també exigeix més ajudes perquè les famílies puguin afrontar el cost mensual de l'educació de zero a tres anys, que C's situa com la més cara del Vallès Occidental amb 440 euros de mitjana.

La regidora de C's, Munia Fernández-Jordán considera que el cost de l'escola bressol municipal a Sant Cugat 'no s'ajusta a les necessitats de les famílies'. És una situació que, segons la regidora, no correspon a un municipi que 'abandera els valors familiars' i que disposa del segell de la infància de l'Unicef. En declaracions a Cugat.cat, Fernández-Jordán ha afegit que l'Ajuntament hauria de destinar més recursos als centres públics.

Munia Fernández-Jord

Es poden destinar moltíssims més recursos del pressupost municipal, tant econòmics com de personal, i fins i tot crear nous centres. La demanda a les llars públiques és baixa perquè el preu és molt alt i hi ha altres opcions.


El text de C's demana a l'Ajuntament, responsable de les escoles bressol públiques, que elabori en el termini de sis mesos un estudi sobre la demanda i l'oferta territorial de places i un pla calendaritzat per fer front 'a la demanda no atesa actualment'. La moció també sol·licita un altre pla perquè les famílies menys afavorides tinguin més oportunitats per accedir a l'educació prescolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.