Convergència proposa que es mantingui l'horari d'estiu tot l'any


  • Comparteix:

Imatge de la campanya de la Iniciativa per la Reforma Horària / Foto: Web reforma horària

Imatge de la campanya de la Iniciativa per la Reforma Horària / Foto: Web reforma horària

Convergència proposa que es mantingui l'horari d'estiu tot l'any en suport a la Iniciativa per la Reforma Horària. La formació presentarà una moció al ple d'aquest dilluns on insta el Parlament Europeu a modificar la directiva que determina que es canviï d'horari dues vegades a l'any. Segons el partit, les circumstàncies que motivaven aquest canvi 'actualment no tenen sentit'.

El text també mostra el suport de l'Ajuntament a la campanya 'Trobem temps dins del temps' de la Generalitat i a les properes iniciatives que s'engeguin per incentivar la reforma horària. En aquest sentit, el consistori també es posa a disposició del govern per participar en campanyes i proves pilot com a mostra del compromís i de la necessitat de reformar els horaris 'per adaptar-los a uns temps més humans, cívics i saludables'.

La tinenta d'alcalde d'Innovació, Joana Barbany, ha explicat algunes de les mesures que s'haurien d'implementar per afavorir la conciliació laboral i familiar.

Joana Barbany

Cal compactar la jornada laboral per sortir abans de la feina i introduir horaris laborals més flexibles. Són algunes de les mesures de la proposta.


El text demana també traslladar l'adopció dels acords al Parlament Europeu, al govern espanyol, a la Generalitat i a la Iniciativa per la Reforma Horària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.