Sant Cugat aprofundirà en l'aplicació de clàusules socials en la contractació


  • Comparteix:

El servei de neteja, a càrrec de Valoriza, està externalitzat / Foto: Ajuntament

El servei de neteja, a càrrec de Valoriza, està externalitzat / Foto: Ajuntament

El ple municipal impulsarà l'aplicació de clàusules socials a la contractació pública de l'Ajuntament. A través d'una moció institucional impulsada originalment per Convergència, la sessió d'aquest dilluns ha donat el vistiplau a convocar la Comissió de la Contractació Responsable del consistori per valorar i avaluar l'aplicació de les clàusules socials.

ESCOLTA-HO

La moció recull que la comissió redacti una nova instrucció i introdueixi aquells aspectes que es consideri que milloren l'aplicació d'aquestes clàusules perquè siguin de compliment obligatori en les licitacions de 2017. Ho detalla el tinent d'alcalde d'Economia, Damià Calvet.

Damià Calvet

Les clàusules seran d'obligat compliment en les licitacions de l'any 2017. Aquesta nova instrucció s'haurà d'aprovar abans del 31 de març del 2017 i, en últim lloc, caldrà presentar-la a les entitats del tercer sector de Sant Cugat.


El text també proposa fer una jornada amb les entitats, associacions i empreses del tercer sector de Sant Cugat per contrastar l'avaluació i incorporar noves propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.