El ple rebutja que Sant Cugat desenvolupi un pla de gestió estratègica de la Policia Local


  • Comparteix:

El centre de control de la Policia Local / Foto: Localpres

El centre de control de la Policia Local / Foto: Localpres

El ple ha tombat la proposta d'ERC-MES per establir un pla de gestió estratègica de la Policia Local que defineixi criteris d'actuació, organització i funcionament del cos i que comptaria amb un procés de participació ciutadana. La proposta ha tingut els vots a favor de la CUP-PC, ICV-EUiA i el regidor no adscrit i la negativa de la resta de partits, que han coincidit a assenyalar-la com a 'extemporània' tenint en compte que ja hi ha en marxa el Pla Local de Seguretat.

ESCOLTA-HO

La tinenta d'alcalde de Seguretat, Cristina Paraira, ha defensat la tasca que es fa des de l'Ajuntament en aquest àmbit.

Cristina Paraira

Acabem d'aprovar el Pla Local de Seguretat. No ens agrada la moció perquè insinua que treballem improvisant.


El regidor republicà Ferran Villaseñor ha subratllat que la moció defensar assolir un pacte estable que vagi més enllà dels eventuals governs.

Ferran Villaseñor

El servei de seguretat ha de ser fruit d'un pacte que no depengui dels governs. Ha de ser un pacte basat en aspectes objectius.


C's i el PP han retret a ERC-MES que hagi presentat aquesta proposta i que en plens anteriors no consideressin la seguretat com un problema de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.