Els senglars i el soroll de La Carpa, principals temes de l'audičncia ciutadana del ple


  • Comparteix:

La presčncia de senglars a zona urbana ha generat una pregunta a l'audičncia ciutadana

La presčncia de senglars a zona urbana ha generat una pregunta a l'audičncia ciutadana

El soroll de La Carpa i la presčncia de senglars en zona urbana han centrat l'audičncia ciutadana del ple. El torn ha tingut lloc a les vuit del vespre per primera vegada.

ESCOLTA-HO

La membre de Veďns Sant Cugat Centre Maria Ángela Palacios insisteix que al tram del carrer de Valldoreix entre el bar Catalunya i el bar Cal Pere no hi ha espai perquč circulin vehicles d'emergčncies. L'alcaldessa, Mercč Conesa, diu que estan analitzant la situació del carrer.

Palacios assegura que La Carpa continua generant molt de soroll i demana que es prenguin mesures. El regidor de Medi Ambient Joan Puigdomčnech diu que la seva ŕrea té un estudi d'una xarxa de sonňmetres i que es farŕ arribar a Cerdanyola, municipi al qual pertany La Carpa.

La senyora Sasot diu que el carrer de Santa Engrŕcia estŕ en mal estat des de fa quatre anys i assegura que no s'ha organitzat la reunió amb els veďns que s'havia anunciat. L'alcaldessa diu que podran donar aviat bones notícies sobre el projecte de millora de la zona. La tinenta d'alcalde d'Urbanisme, Cristina Paraira, es disculpa i avança que es donarŕ detalls als veďns.

El president de l'Associació Veďns Sant Cugat Centre, Josep Vergés, es queixa de la presčncia de senglars al centre. També assegura que l'ús de la bicicleta estŕ perjudicant la situació dels vianants i pregunta quan hi haurŕ vies ben adequades a aquest vehicle. L'alcaldessa diu que es prenen mesures per reduir la població d'aquest animal.

Maria Ŕngels Quadras alerta que cal avisar als beneficiaris de l'ajuda de l'IBI que hauran d'incloure la bonificació a l'hora de fer la declaració de la renda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.