Els robatoris amb força a domicilis baixen un 19% els últims tres mesos


  • Comparteix:

La seguretat, un dels temes que més preocupa el govern local

La seguretat, un dels temes que més preocupa el govern local

Els robatoris amb força a domicilis han baixat un 19% en els últims tres mesos després que l'equip de govern engegués a l'octubre un dispositiu per combatre el repunt d'aquests delictes. El descens s'ha concretat en 104 casos entre setembre i desembre respecte als 129 del mateix període l'any passat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha anunciat un increment del 17% del pressupost de seguretat de cara a l'any vinent.

En aquesta línia, Conesa ha assegurat que 'la victimització a Sant Cugat va a la baixa'.

Mercè Conesa

Estem treballant-hi d'una forma intensiva des de la nova direcció tècnica i amb nous mecanismes. Però clarament la victimització està baixant.


Sobre el repunt de robatoris exposat pels veïns de Can Trabal, la tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, ha remarcat que aquest barri no és el més afectat per aquest tipus de delictes, tot i que 'hi estan treballant'. Una de les mesures que estudien és la instal·lació de càmeres de videovigilància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.