La CUP convoca una concentració davant l'ajuntament en suport al regidor Joan Coma


  • Comparteix:

Joan Coma / Foto:: ACN

Joan Coma / Foto:: ACN

La CUP de Sant Cugat ha convocat una concentració de suport al regidor de Vic Joan Coma davant de l'ajuntament a les vuit del vespre. Coma ha estat detingut aquest dimarts per haver-se negat a declarar a l'Audiència Nacional espanyola per un presumpte delicte d'incitació a la sedició.

El regidor estava cridat a declarar davant d'aquest tribunal a l'octubre després d'haver defensat la desobediència als tribunals espanyols en un ple municipal de Vic en el qual es va votar una moció de suport a la proclamació del Parlament per iniciar la desconnexió de Catalunya amb la resta de l'Estat. La frase de Coma que va provocar la posterior investigació va ser 'per fer una truita, sempre primer s'han de trencar els ous'.

Suport del ple
El ple municipal de Sant Cugat va mostrar a l'octubre el suport a Joan Coma, que poc abans havia anunciat que no aniria a Madrid a declarar davant l'Audiència Nacional espanyola. Convergència, la CUP-PC, ERC-MES, ICV-EUiA i el regidor no adscrit van votar a favor d'una moció en suport al regidor. El PSC es va abstenir, el PP hi va votar en contra i C's va marxar de la votació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.