La CUP i Arran no volen pistes de gel a Sant Cugat


  • Comparteix:

Membres de la CUP i Arran han mostrat el rebuig a la pista

Membres de la CUP i Arran han mostrat el rebuig a la pista

La CUP i Arran critiquen la despesa energètica i el model d'oci que suposa la pista de gel instal·lada al carrer de Josefina Mascareñas i reclamen que no es torni a muntar. Els independentistes consideren que s'està promovent una 'pràctica comercial totalment aliena a la nostra cultura' i troben 'irònic' que mentre es busca l'estalvi energètic en altres àmbits es 'malbaratin milers de litres d'aigua i combustibles fòssils'.

La CUP i Arran estimen que aquesta instal·lació consumeix l'equivalent a la despesa energètica de 59 llars durant un mes i critiquen que aquesta energia provingui d'un grup electrogen de gasoil. Això, segons els càlculs que han fet públics aquest dimecres, suposa l'emissió de prop de 14 tones de diòxid de carboni mentre l'equipament estigui obert.

Els independentistes veuen amb bons ulls la programació d'activitats que ajudin a dinamitzar el comerç però creuen que cal promoure un model d'oci sostenible des del punt de vista ambiental i propi de la cultura mediterrània. Ho ha dit el membre de la CUP Àlex Aguilar.

Àlex Aguilar

Ensenyem a les noves generacions un model totalment insostenible. Hi ha moltes altres activitats que es poden fer.


CUP i Arran també lamenten que es cedeixi l'espai públic per a un ús privat que fa negoci 'amb l'aportació de 6.000 euros per part de l'Ajuntament', exposen en un manifest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.