Les JERC vinculen SCC amb l'extrema dreta i lamenten que el PP els doni suport amb una moció

Eli Escoda, David Rivero, Èric Gómez i Gina Cahís han presentat la moció

Política

Publicat el 17/gen/17 per Alba Triadó

Les JERC s'oposen a la moció que el PP presentarà al ple de dilluns que ve on insta l'Ajuntament a donar suport a Societat Civil Catalana (SCC) pels fets del desembre passat a la Universitat Autònoma de Barcelona 'pels vincles d'aquesta entitat amb grups neonazis d'extrema dreta'. Per aquest motiu el grup d'ERC-MES presentarà una moció alternativa on insta el plenari a defensar la llibertat d'expressió i rebutjar les ideologies totalitàries a la UAB.

El text també demana que es doni suport als estudiants que legítimament es manifesten per rebutjar la presència de SCC i de grups d'extrema dreta neonazi 'amb qui aquesta entitat manté vincles de complicitat' a la UAB. Ho explica el secretari de política municipal de les JERC i regidor d'ERC MES, Èric Gómez.

Èric Gómez

Creiem que és important que els municipis de l'entorn de la UAB expressem el suport a tothom que rebutja el feixisme a la universitat i arreu. La nostra moció vol posar davant del mirall a grups com el PP i C's que volen vendre una cosa que no es correspon amb la realitat ni amb fets contrastats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La formació proposa comunicar els acords de la moció a la universitat i a SCC.