Demòcrates de Catalunya aprova amb 'un sí condicionat' l'entrada del PSC a l'equip de govern


  • Comparteix:

Demòcrates assegura que manté els acords amb Convergència

Demòcrates assegura que manté els acords amb Convergència

El comitè local de Demòcrates de Catalunya ha aprovat amb 'un sí condicionat' l'entrada del PSC al govern local, amb un 70% dels vots a favor i un 30% en contra. La formació assegura que és 'reticent' a pactar amb els socialistes 'en un municipi tan important com Sant Cugat en el moment tan transcendental que vivim com a país'. Demòcrates, que forma part de l'actual govern amb un regidor, assegura que posa per davant 'l'estabilitat del govern municipal' i manté el seu compromís amb els acords pactats entre Convergència i ERC-MES.

El portaveu local del partit, Lluís Fernàndez, assegura que no se senten còmodes pactant amb el PSC, però que aproven aquest pacte per una qüestió de 'responsabilitat'. Fernàndez matisa, però, que el seu suport està supeditat al compliment 'fil per randa' del pacte de govern signat prèviament entre Demòcrates i Convergència.

Lluís Fernández

Està condicionat al fet que el pacte de govern subscrit en el seu dia, entre PDECAT i Demòcrates, es mantingui. Espero que el PSC hi estigui d'acord, però nosaltres hem de mantenir les negociacions perquè hi ha temes que encara no estan tancats.


La formació, que té un regidor al ple, ha lamentat que alguns punts de l'acord signat amb PDECat encara estiguin molt endarrerits, com el tema del nom de la formació. Segons Fernàndez, el pacte assumia que, un cop l'antiga Convergència escollís el nou nom, el nou grup municipal inclouria també Demòcrates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.