L'assemblea del PSC ratifica l'entrada de Soler al govern amb un 67% de vots a favor i un 28% en contra


  • Comparteix:

Iceta i Soler conversen abans de l'assemblea del PSC

Iceta i Soler conversen abans de l'assemblea del PSC

L'assemblea del PSC ha donat suport aquest dimecres a l'ingrés del partit al govern amb Convergència i Demòcrates amb el 67% dels vots a favor, el 28% en contra i un 5% d'abstenció. El portaveu socialista, Pere Soler, ha agraït la confiança de la militància i del primer secretari, Miquel Iceta, que ha acudit a la trobada a la Casa de Cultura. Iceta ha afirmat que l'entrada del PSC és 'el que convé ara a Sant Cugat' i que donarà al govern 'un caràcter més progressista'.

Una seixantena de militants de la formació ha acudit a la crida de Pere Soler, que ha convocat la trobada per explicar els detalls de les negociacions amb Convergència i del document de govern que es presentarà aquest dijous. En una entrevista a Cugat.cat, el socialista ha explicat que Convergència ha pactat amb el PSC perquè li dóna estabilitat.

Pere Soler

Convergència buscava un soci estable i no un soci amb altibaixos. Busca confiança, responsabilitat i un projecte. Un projecte que és diferenciat del seu però saben que el PSC és garant de paraula.


Sobre les declaracions d'ERC-MES, que assegurava el trencament del pacte d'estabilitat pressupostària, Soler ha afirmat rotundament que mantindrà el seu compromís amb el document i que treballarà per la seva consecució. En canvi, el socialista no ha confirmat que serà el nou tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals.

El primer secretari del partit, Miquel Iceta, ha dit que el missatge és deixar clar que 'el PSC va per feina' i ha assegurat que 'no hi ha un càlcul electoral' rere aquest moviment.

Miquel Iceta

Si això es tradueix en un major suport a les eleccions, serà benvingut. Però no hi ha un càlcul electoral rere aquesta mesura. No està clar si els ciutadans apreciaran més una entrada al govern o ser a l'oposició. Creiem que això és el que convé ara a Sant Cugat i, per tant, si li convé a la ciutat, li convé al PSC.


Soler ha subscrit les declaracions aquest dimecres a l'ACN de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha dit que amb el PSC s'ha pogut redactar 'un document interessant amb objectius per a la ciutat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.