L'Ajuntament tindrà un pla estratègic de subvencions abans del 30 de juny


  • Comparteix:

Les entitats podran beneficiar-se d'aquest pla

Les entitats podran beneficiar-se d'aquest pla

L'Ajuntament elaborarà un pla estratègic de subvencions que donarà compliment a la llei i recollirà les línies estratègiques i les ajudes concedides tant de forma directa com en règim de concurrència competitiva. També aplegarà els objectius marcats, els costos previstos i el seu finançament. El compromís és resultat d'una moció de C's i Convergència aprovada al ple d'aquest dilluns per unanimitat.

ESCOLTA-HO

El portaveu de C's, Aldo Ciprián, ha subratllat la importància de dotar de transparència el procés per lliurar les subvencions.

Aldo Ciprián

És conegut que Sant Cugat destina part del pressupost a subvencionar diferents entitats. És fonamental conèixer aquest flux de diner públic.


Per elaborar el document, hi haurà un procés de participació de tots els àmbits de gestió de l'Ajuntament i la intervenció municipal. Està previst que el pla estigui llest abans del 30 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.