Sant Cugat estudiarà la instal·lació de màquines per repartir relats curts


  • Comparteix:

Màquina que reparteix els relats curts / Foto: Short-Édition

Màquina que reparteix els relats curts / Foto: Short-Édition

Sant Cugat estudiarà la instal·lació de 10 màquines expenedores de relats curts Short-Édition al transport públic. Això és fruit d'una moció del PP aprovada al ple que pren com a referència l'experiència de ciutats franceses com Grenoble.

ESCOLTA-HO

Short-Édition és un projecte francès que proposa relats curts, incorporats pels mateixos usuaris i que estan classificats pel temps que dura la lectura. El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha defensat la moció al ple d'aquest dilluns.

Álvaro Benejam

Demanem el suport dels altres grups municipals per poder estudiar com es durà a terme aquesta instal·lació, tenint en compte que està tenint molt èxit arreu d'Europa.


ICV-EUiA i ERC-MES s'han abstingut. La portaveu ecosocialista, Roser Casamitjana, ha assenyalat que falta concreció en la moció.

Roser Casamitjana

El que ens agrada de la proposta és que qualsevol de nosaltres pugui publicar un relat, però, més enllà d'això, la moció no aclareix com funcionen, qui subministra el material i quin cost té.


El text aprovat recull que s'haurà d'intentar implicar altres administracions per sufragar els 60.000 euros que aproximadament costaria la mesura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.