Botellot, accessibilitat i mobilitat, al torn de precs i preguntes del ple de gener


  • Comparteix:

Una votació al ple d'aquest mes / Foto: Localpres

Una votació al ple d'aquest mes / Foto: Localpres

El botellot a l'avinguda del Torrent d'en Xandri, l'ascensor de l'estació de la Floresta i els descomptes als títols de transport públic són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de la sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Èric Gómez (ERC-MES) ha demanat si es podria millorar l'estat de l'arbrat al Camí de Can Minguet, ja que assegura que ha rebut queixes veïnals que els senyals de trànsit no es veuen prou bé.

Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha demanat si es durà a terme la implantació d'agents cívics, tal com va proposar el consell de barri de Centre-Est. També ha preguntat si es poden prendre mesures en una cruïlla del passeig d'Olabarria per millorar la visibilitat, ja que a la nit no s'hi veu prou, assegura.

Ramon Piqué (CUP-PC) ha preguntat si hi ha novetats sobre la instal·lació d'un ascensor a l'estació de FGC a la Floresta. També ha preguntat com és que al web de l'Ajuntament l'apartat de mocions aprovades no s'actualitza des de l'abril. De tot plegat se li respondrà en comissió informativa.

Núria Gibert (CUP-PC) ha demanat si es pot recuperar un full de càlcul on s'indiqui l'estat d'execució de les mocions aprovades. És un document de consulta interna per als regidors.

El regidor no adscrit Dimitri Defranc ha demanat que s'instal·li un cartell a Can Barata que indiqui la ubicació del barri i ha lamentat que el coixí berlinés que hi ha al carrer del Torrent de la Bomba amb l'avinguda de Lluís Companys no funcioni bé.

Álvaro Benejam (PP) ha preguntat a Paraira en quin estat es troba el procediment de la denúncia de l'atac a la seu del seu partit. També ha alertat de botellot a l'avinguda del Torrent d'en Xandri i ha demanat que els Diables no assagin al carrer per no molestar els veïns. De tot plegat se li informarà en comissió informativa.

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) ha preguntat per què l'Ajuntament no té conveni amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona perquè les persones grans disposin de descomptes en els títols de transport públic integrat. L'alcaldessa li ha dit que des de Sant Cugat ja s'apliquen descomptes. El regidor també ha preguntat per l'estat de compliment de la moció en contra de l'ús per part dels bancs de l'Índex de Referència en els Préstecs Hipotecaris (IRPH). Se li respondrà en comissió informativa.

Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha demanat que al proper ROM es tingui en compte l'opció d'accedir a la documentació municipal de forma física i no només telemàtica. Es tindrà en compte el prec.

Munia Fernández-Jordán (C's) ha demanat si es poden aplicar mesures perquè les persones amb nadons puguin estalviar-se l'espera a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC). Se li respondrà en comissió informativa.

Sergio Blázquez (C's) ha preguntat si hi ha algun protocol per protegir les persones sense sostre en nits de fred. Se li ha respost afirmativament.

Aldo Ciprián (C's) ha preguntat quin criteri tenen les entitats per convidar els portaveus municipals als seus actes. L'alcaldessa assegura que això depèn de cada entitat. El portaveu del partit taronja, d'altra banda, ha criticat que Cugat.cat no esmentés la seva presència a l'acte de presa de possessió de Sant Cugat com a Ciutat del Bàsquet Català, que va tenir lloc a Sant Fruitós del Bages.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.