L'Eixample Sud, Can Barata i SCC, protagonistes de l'audiència ciutadana


  • Comparteix:

José Domingo, en el torn de l'audiència ciutadana

José Domingo, en el torn de l'audiència ciutadana

Les obres de l'Eixample Sud, la situació de la plaça de Barcelona i SCC han protagonitzat l'audiència ciutadana del ple. És un espai que té lloc a les vuit del vespre el dia de ple municipal.

ESCOLTA-HO

María José Galofré pregunta quins criteris s'han seguit per determinar les obres de millora a l'Eixample Sud i deixar fora alguns carrers, com Tetuan. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, diu que es treballarà per fases, sobretot per millorar les voreres. Segons Paraira, es prioritzen adjudicacions petites per evitar molèsties a la ciutadania.

Maria Ángela Palacios, de l'associació Veïns Sant Cugat Centre, diu que s'ha reduït el soroll dels negocis de la plaça de Barcelona.

José Domingo, de SCC, afirma que s'han sentit ofesos per la moció alternativa d'ERC-MES sobre els incidents de la UAB i les declaracions del regidor d'ERC-MES, Èric Gómez, en què els ha vinculat amb els moviments d'extrema dreta. Segons Domingo, SCC condemna qualsevol ideologia feixista i aquells que volen atacar el dret a la llibertat d'expressió. El representant de SCC també critica que es vinculi l'espanyolisme amb el feixisme i assegura que la moció d'ERC-MES es basa en l'odi.

Eduardo Ruiz, de Can Barata, parla d'un incident en un camí privat en què un gos ha mossegat un cavall, de la manca de transport públic i de la situació de la recollida de voluminosos al barri. La tinenta d'alcalde Cristina Paraira diu que el barri no està abandonat i que es treballa per millorar el transport públic.

Maria Àngels Quadras defensa l'expresident del Parlament Heribert Barrera i la necessitat d'organitzar un referèndum sobre la independència.

Josep Lago, de SCC, diu sentir-se assenyalat a la UAB i patir por per uns 'matons' de la universitat. Isabel Fernández Alonso és professora de la UAB i diu sentir-se ofesa perquè li han dit 'feixista'. El senyor Samaniego Asienso diu que és estudiant de la UAB i que és maltractat per la seva ideologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.