La jutge dóna 10 dies a l'Ajuntament per retirar l'estelada de la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

L'estelada a la plaça d'Octavià

L'estelada a la plaça d'Octavià

El jutjat contenciós administratiu número 2 de Barcelona dóna 10 dies a l'Ajuntament per retirar l'estelada de la plaça d'Octavià i adverteix el consistori que no la podrà hissar en cap altre espai públic, segons 'El Mundo'. La jutge ha imposat una penalització de 300 euros a l'equip de govern per les costes del procés. L'Ajuntament pot presentar un recurs ja que la resolució judicial no és ferma. Tot i això, Societat Civil Catalana (SCC) podria reclamar l'execució immediata de la decisió de la magistrada.

El secretari de SCC, el santcugatenc José Domingo, s'ha mostrat satisfet amb la interlocutòria que permet que els espais públics 'siguin de tots'.

José Domingo

Demanem a l'alcaldia i l'Ajuntament que no tornin a marejar la perdiu tornant a posar la bandera, perquè ja saben que no ho poden fer. Els regidors tenen tota la llibertat d'expressió però les institucions no. Les institucions no poden ser partidistes.


Domingo ha aprofitat per instar l'alcaldessa a substituir l'estelada per la bandera de Sant Cugat.

Aquest nou capítol de l'estelada arriba després que al novembre el consistori la retirés de la plaça de Lluís Millet en compliment de la interlocutòria emesa pel jutjat i la reubiqués a la plaça d'Octavià.

L'Ajuntament ha declinat fer declaracions als mitjans fins que no rebi la notificació del jutjat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.