L'equip de govern farà el possible per mantenir l'estelada a Sant Cugat

L'estelada oneja a la plaça d'Octavià

Política

Publicat el 25/gen/17 per Alba Triadó

L'equip de govern farà el possible per mantenir l'estelada a Sant Cugat després que el jutjat contenciós administratiu número 2 de Barcelona li hagi donat 10 dies per retirar-la de la plaça d'Octavià i l'hagi advertit que no la podrà hissar en cap altre espai públic. El govern lamenta haver conegut la sentència a través dels mitjans de comunicació ja que segons la tinenta d'alcalde de Presidència, Carmela Fortuny, el consistori encara no ha rebut la notificació judicial.

A la tertúlia 'El Gall del Monestir', Fortuny ha qualificat aquest nou episodi d''atac a la llibertat d'expressió'. Segons la titular de Presidència, el govern local estudiarà la sentència i segurament presentarà un recurs tal com va fer la primera vegada que es va ordenar retirar-la.

Carmela Fortuny

Cal analitzar, estudiar, presentar un recurs i poder mantenir l'estelada a la nostra ciutat. Farem el possible per poder mantenir l'estelada a la ciutat perquè així és la voluntat d'una majoria independentista que tenim a Sant Cugat com demostra la representativitat del ple municipal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la tertúlia, el tinent d'alcalde de l'equip de govern i membre del PSC, Pere Soler, ha assegurat que el debat de l'estelada és 'estèril'. Segons el socialista, hi ha aspectes més importants per al municipi.

Pere Soler

No ens agrada ni compartim què significa l'estelada. Ens sembla superflu que la notícia del dia tingui a veure amb l'estelada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest capítol de l'estelada arriba després que al novembre el consistori la retirés de la plaça de Lluís Millet en compliment de la interlocutòria emesa pel jutjat i la reubiqués a la plaça d'Octavià.