Conesa es reuneix amb els partits i entitats sobiranistes per buscar un posicionament comú sobre l'estelada


  • Comparteix:

Els partits i les entitats sobiranistes discutiran sobre el futur de l'estelada

Els partits i les entitats sobiranistes discutiran sobre el futur de l'estelada

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha reunit aquest divendres amb la CUP, ERC, ANC i Òmnium de Sant Cugat per analitzar la sentència que demana la retirada de l'estelada de la plaça d'Octavià i acordar l'actuació a seguir. Segons fonts municipals, el posicionament conjunt sobre 'aquest complex procés judicial' s'anunciarà la setmana vinent.

Una reunió a porta tancada que 'ha estat una primera presa de contacte', apunten fonts de l'Ajuntament. Conesa avançava hores abans al programa 'Línia Directa amb l'Alcaldessa' de Cugat.cat per què convocava la trobada.

Mercè Conesa

Hem convocat una reunió amb la CUP, ERC, ANC i Òmnium Cultural. Jo personalment l'he volguda convocar per avaluar quina és la situació.


En el decurs de l'entrevista, Conesa ha dit que no han tingut temps d'acatar la sentència perquè uns vàndals van trencar el pal de l'estelada. Respecte aquest acte, l'alcaldessa ha explicat que la Policia Local investigarà el cas amb les imatges de les càmeres ubicades a la plaça d'Octavià.

Reacció del PP
La formació ha fet un comunicat aquest divendres al vespre en què considera 'una ofensa i un despropòsit' la reunio de les entitats sobiranistes. El president popular, Álvaro Benejam, titlla la trobada de 'falta de respecte' cap a la resta de partits i recrimina a Conesa que acusi el PP de dividir la ciutadania, per la moció en suport a Societat Civil Catalana (SCC), i convoqui les entitats independentistes aprofitant el càrrec d'alcaldessa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.