SCC acusa l'Ajuntament de desobeir la justícia amb la reposició de l'estelada i interposa una nova denúncia


  • Comparteix:

SCC torna a denunciar l'Ajuntament

SCC torna a denunciar l'Ajuntament

Societat Civil Catalana (SCC) titlla de 'delicte' la recol·locació de l'estelada a la plaça d'Octavià i acusa l'Ajuntament de desobeir la sentència que indica que la bandera no pot onejar en espais públics. L'agrupació considera que el consistori s'ha equivocat en voler mantenir l'estelada fins al 9 de febrer, data límit que marca la sentència per retirar-la, perquè la resolució demana el contrari. SCC denunciarà aquest dimarts, de nou, l'Ajuntament per la reposició de la bandera.

'L'alcaldessa i aquells que li donen suport no han entès que han de governar per a tots els habitants de Sant Cugat i no només per aquells que tenen una ideologia independentista', indica SCC en un comunicat. L’entitat ha recordat que la resolució judicial impedeix a l’Ajuntament col·locar cap bandera estelada a l'espai públic.

En una entrevista a Cugat.cat, el secretari de SCC, el santcugatenc José Domingo, considera que l'Ajuntament ha desobeït la justícia amb la seva decisió.

José Domingo

Demanaria a l'Ajuntament que reflexionés i acati la resolució. Un ajuntament no pot desobeir una resolució judicial. Clarament és delicte.


Reaccions
L'Ajuntament ha declinat fer declaracions sobre aquesta última denúncia de SCC a l'espera que expiri el període per complir l'última sentència judicial.

D'altra banda, C's ha emès un comunicat en què torna a reprovar la col·locació de l'estelada i insta Conesa a 'deixar de jugar amb els diners públics i a complir les lleis'. El portaveu del partit, Aldo Ciprián, exposa que 'la tossuderia de l'alcaldessa l'estan pagant tots els veïns', la qual cosa mostra 'la superioritat moral i els abusos' de Conesa amb els diners de la ciutadania.

El PP considera 'una burla inacceptable' que Conesa hagi tornat a hissar l'estelada a la plaça d'Octavià. En un comunicat, els populars lamenten que no s'hagi fet cas a la resolució judicial i acusen l'alcaldessa de 'riure's dels tribunals i dels ciutadans'. El text insta Conesa a 'desistir la seva actitud desafiant i a posar punt final a la controvèrsia per la bandera amb la qual es divideix els santcugatencs'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.