La CUP-PC vol que s'habilitin els baixos del Centre Social i Sanitari per al Casal de Joves de la Floresta


  • Comparteix:

L'espai s'habilitaria sota els finestrals del casal / Foto: Ajuntament

L'espai s'habilitaria sota els finestrals del casal / Foto: Ajuntament

La CUP-PC vol que el Casal de Joves de la Floresta s'instal·li a la planta baixa del Centre Social i Sanitari del districte, que s'hauria de tancar i habilitar per al nou ús. És una moció que es presentarà al proper ple, a la qual també donen suport ERC-MES i ICV-EUiA, que recupera un projecte que va aconseguir gairebé 900 vots als pressupostos participatius, però que no va ser suficient per executar-se.

La moció dels anticapitalistes proposa que s'estudiï el cost de la proposta i que es busquin vies de finançament a través de possibles romanents de l'any passat perquè l'obra es pugui executar enguany o a través d'una part de la lliure disposició del consell de barri florestà.

Tenint el compte que aquesta idea va arribar a la fase final dels processos participatius, es tracta d'un projecte que ha tingut el vistiplau tècnic de l'Ajuntament. El regidor de la CUP-PC i president del consell de barri de la Floresta, Ramon Piqué, ha explicat les motivacions d'aquesta proposta.

Ramon Piqué

De la manera que està ubicat pot acollir activitats més sorolloses perquè pràcticament no hi ha habitatges al voltant. Va rebre 888 vots, però és dificil que un projecte de barri encaixi a nivell de ciutat.


El Casal de Joves de la Floresta està ubicat actualment al Centre Cívic de Can Llobet, a l'espera d'un nou emplaçament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.