C's insta l'Ajuntament a instal·lar terra de cautxú al voltant dels jocs dels parcs infantils de Sant Cugat


  • Comparteix:

Parc infantil al costat del CAP de Valldoreix / Foto: Localpres

Parc infantil al costat del CAP de Valldoreix / Foto: Localpres

C's insta l'Ajuntament a instal·lar progressivament terra de cautxú al voltant dels jocs dels parcs infantils de la ciutat. La formació presentarà una moció al ple de febrer on exigeix que la dotació econòmica per aquesta inversió provingui de possibles romanents de 2016 o com a data límit dels pressupostos del 2018.

C's lamenta que el consistori hagi obert el concurs per licitar la conservació i el manteniment de les àrees de joc infantils de la ciutat i que no n'exigeixi la millora dels espais. És per això que demanen que hi hagi una licitació específica per a la millora dels parcs.

El regidor de la formació Sergio Blázquez ha explicat que es tracta d'una actuació en benefici dels més menuts.

Sergio Blázquez

S'ha renovat fa molt poc el segell de Ciutat Amiga de la Infància i considerem que si volem ser realment mereixedors d'aquest distintiu hem de fer una inversió més gran. En altres ciutats d'Espanya i de Catalunya, el terra de cautxú està més estès.


El partit taronja també demana que els nous parcs que es construeixin tinguin paviment de cautxú al voltant dels jocs que ho requereixin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.