C's i el PP celebren la retirada de l'estelada de la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

L'estelada ha onejat a la plaça d'Octavià fins aquest dimecres

L'estelada ha onejat a la plaça d'Octavià fins aquest dimecres

C's i el PP celebren la decisió d'alcaldia d'acatar la sentència del jutge i retirar l'estelada de la plaça d'Octavià. La formació taronja considera 'curiós' haver d'agrair el compliment d'una sentència per part de càrrecs públics. Els populars estan contents amb el fet que l'Ajuntament hagi arriat la bandera, tot i que ho fes al segon requeriment judicial, després de 'la burla' de despenjar-la de la plaça Lluís Millet i tornar-la a hissar a la d'Octavià.

El portaveu de C's, Aldo Ciprián, ha explicat en una roda de premsa a la plaça Octavià que estan contents que torni a hissar 'la bandera de tots els catalans'. Ciprián ha agraït a Societat Civil Catalana la seva feina per fer-ho possible.

Aldo Ciprián

Volem agrair la feina de Societat Civil Catalana, que ha aconseguit que avui per fi tinguem la bandera de tots els catalans onejant en un espai públic. Volem recordar que nosaltres vam recollir 1.001 signatures de santcugatencs que estaven preocupats per l'ocupació dels espais públics per tendències polítiques que no representen la totalitat de la ciutadania.


El portaveu popular, Álvaro Benejam, ha explicat a Cugat.cat que estan satisfets amb la decisió de l'Ajuntament, però que s'ha fet una 'burla' al jutge, obligant-lo a tornar a actuar després d'hissar la bandera a la plaça Octavià.

Álvaro Benejam

Celebrem que s'hagi fet cas a la sentència, encara que sigui en el segon requeriment del jutjat que ha tramitat la denúncia de Societat Civil Catalana.


Els dos partits coincideixen que aquest tipus de banderes només poden hissar-se en espais privats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.