La Floresta obre avui el període per presentar projectes per decidir la lliure disposició


  • Comparteix:

El consell de barri posa fil a l'agulla a un nou procés participatius

El consell de barri posa fil a l'agulla a un nou procés participatius

Els florestans poden presentar a partir d'aquest dilluns, i fins al 19 de març, els projectes per a optar a la partida de lliure disposició, dotada de 77.000 euros. Les propostes es poden fer a través d'un formulari que es lliura a l'OAC del districte, a Lafloresta.info o amb un correu a conselldebarri@lafloresta.info.

Florestans a títol individual, associacions i comissions del consell de barri poden dir la seva. La limitació pressupostària és de 20.000 euros per projecte i es reservaran de nou 3.000 euros perquè els decideixi el futur Consell d'Infants.

El 29 de març, en consell extraordinari, els proposants defensaran els projectes i dos dies després se'n farà la validació tècnica. Entre el 3 i el 23 d'abril, les propostes es penjaran al web del consell i altres plataformes; i entre el 24 i el 30 d'abril es durà a terme la votació amb urnes. També s'estudia fer votació telemàtica.

El procés de 2016 va rebre una participació de l'11,9% per votar entre 23 propostes. La guanyadora va ser una campanya per netejar els boscos, un projecte que ja camina i que el 12 de març convoca els florestans per treure brutícia dels espais verds de la Serreta, el carrer d'Estel i l'avinguda de l'Estació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.