Sant Cugat posarŕ terra de cautxú al voltant dels jocs dels parcs infantils

Parc infantil al costat del CAP de Valldoreix / Foto: Localpres

Política

Publicat el 20/feb/17 per Alba Triadó

L'Ajuntament instal·larŕ progressivament terra de cautxú al voltant dels jocs dels parcs infantils de la ciutat per garantir la seguretat de la canalla. L'acord arriba arran d'una moció institucional, originalment presentada per C's, que insta el consistori que la dotació econňmica per a aquesta inversió provingui de possibles romanents de 2016 o com a data límit dels pressupostos del 2018.

Escolta-ho

El text també acorda que els nous parcs que es construeixin tindran paviment de cautxú al voltant dels jocs que ho requereixin. El portaveu de C's, Aldo Ciprián, explica que la moció s'aplicarŕ ja al nou parc que s'estŕ construďnt a les Planes i, progressivament, s'implantarŕ a la resta de parcs de la ciutat.

Aldo Ciprián

Aquesta moció entrarŕ en vigor el més aviat possible i tindrŕ efecte, esperem, en el parc de Les Planes que s'inaugurarŕ properament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El regidor d'ERC-MES, Čric Gómez, ha demanat que el text es publiqui en una sola llengua ja que, segons Gómez, la proposta bilingüe recollida en la moció és 'ben estranya'.