L'Ajuntament tancarà els baixos del Centre Social i Sanitari de la Floresta a l'espera de determinar-ne l'ús


  • Comparteix:

L'Ajuntament treballarà per tancar els baixos del centre

L'Ajuntament treballarà per tancar els baixos del centre

L'Ajuntament elaborarà un projecte per tancar els baixos del Centre Social i Sanitari de la Floresta i destinar-los a l'ús que decideixi el consell de barri del districte. Ho farà a partir d'una moció originària de la CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA amb les esmenes de l'equip de govern, que no han rebut el suport dels proposants.

ESCOLTA-HO

La proposta original passava per tancar els baixos del centre per convertir-los en un espai per al Casal de Joves del districte, però les esmenes de l'equip de govern han evitat definir-ne l'ús abans de fer el projecte i vol que sigui el consell de barri qui ho decideixi. Les modificacions també eliminen l'acord que insta a buscar eines de finançament per començar el projecte el més aviat possible.

El regidor de la CUP-PC i president del consell de barri de la Floresta, Ramon Piqué, ha justificat el vot contrari a les esmenes perquè desvirtuen el sentit original de la moció.

Ramon Piqué

La moció té cinc acords i vostès substitueixen els dos primers per eliminar el fet que es destini a un Espai Jove i el tercer i el quart els ajunten i eliminen que es pensi com abordar econòmicament el projecte.


Des de l'equip de govern, el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha assenyalat que les esmenes només tenen la voluntat d'afinar el projecte.

Damià Calvet

El projecte exigeix entorns que cal gestionar, tant als espais ja tancats com els que s'han de tancar i com es relacionen amb l'exterior. Cal definir el projecte, no hi ha voluntat de demora.


La resta de grups s'han dividit: el PP i el regidor no adscrit s'han abstingut en les esmenes, mentre que C's hi ha votat en contra.

Projecte recuperat
El text original recuperava un projecte que va aconseguir gairebé 900 vots als pressupostos participatius, però que no va ser suficient per executar-se. Tenint el compte que aquesta idea va arribar a la fase final dels processos participatius, es tracta d'un projecte que ha tingut el vistiplau tècnic de l'Ajuntament. El Casal de Joves de la Floresta està ubicat actualment al Centre Cívic de Can Llobet, a l'espera d'un nou emplaçament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.