Les obres per vianantitzar el carrer de la Creu, després de Festa Major


  • Comparteix:

El carrer de la Creu

El carrer de la Creu

El final de la Festa Major marcarà l'inici d'obres de la vianantització del carrer de la Creu, que determinarà la connexió de l'eix de vianants des de la plaça de Lluís Millet fins l'avinguda de Cerdanyola. El projecte, que ja està redactat, preveu una via de plataforma única que vol superar la discontinuïtat que suposa la cruïlla amb el passeig de Francesc Macià.

Amb l'avaluació positiva del tall de trànsit els caps de setmana, la vianantització del carrer de la Creu forma part del Pla d'Estratègies Urbanes de l'Ajuntament. L'actuació entra també en els objectius del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) i recull l'esperit del Pla del Centre, iniciat el 2000, i que va comportar una progressiva vianantització del centre.

El director d'àmbit d'Urbanisme, Toni Serra, ha anunciat l'actuació a la presentació de les conclusions del procés participatiu del Pla del Monestir-Sant Francesc d'aquest dijous. El Pla d'Estratègies Urbanes també inclou la construcció d'habitatge públic al passeig de Francesc Macià, al costat de les promocions ja existents però amb menors dimensions. Seran dos edificis ubicats entre els carrers d'Orient i d'Abat Guillem d'Avinyó.

Una altra iniciativa del pla a curt termini és la compra, aquest any, del xalet de l'avinguda de Cerdanyola amb el passeig de Torreblanca. La casa, de 1930, té dues plantes de 68 metres quadrats i serà objecte d'una rehabilitació per després ser un equipament municipal.

També està prevista la instal·lació de gespa artificial a una de les dues pistes de Sant Francesc i la redacció de l'amfiteatre dels Jardins del Vallès per executar el 2017.

Serra també ha anunciat que l'Ajuntament s'ha presentat en segona convocatòria a les subvencions de fons europeus per fer intervencions al barri del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.