El PSC demana revisar la subvenció a les escoles Viaró i La Farga


  • Comparteix:

Un dels espais del Viaró / Foto: Viaró

Un dels espais del Viaró / Foto: Viaró

El PSC demanarà al Parlament que s'estudiï la retirada de la subvenció a les escoles concertades Viaró i La Farga, de Sant Cugat. La petició arriba després que l'Observatori contra l'Homofòbia (OCH) reclamés a la Generalitat que investigués els dos col·legis per recomanar la lectura del llibre 'La moral sexual explicada a los jóvenes', que podria recollir continguts 'inapropiats' i 'possiblement homòfobs'.

El nou portaveu del PSC de Sant Cugat, José María Gallardo, considera que cal analitzar l'eliminació dels concerts a aquest dos centres vinculats a l'Opus Dei.

José María Gallardo

Veiem irregular que es transmeti als alumnes ideologia que considerem integrista. Estan intentant crear persones que vagin en contra de la diversitat. Des de l'escola s'ha de fer el contrari.


El Viaró i La Farga van eliminar el llibre de la llista de continguts recomanats després de publicar-se la crítica de l'OCH.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.