La tasca de Recoder obté una nota de 6'5 entre els santcugatencs

El Pla del Centre és una de les actuacions més valorada per bona part dels santcugatencs, però paradoxalment és també de les més criticades

Política

Publicat el 22/jul/04 per Josep Gimeno

La tasca de Lluís Recoder al capdavant del consistori obté una nota de 6'5, mentre que l'equip de govern aconsegueix un 6'2, segons l'Observatori Sociològic encarregat per l'Ajuntament. L'estudi revela que l'actuació municipal que més valora la ciutadania és el Pla del Centre, que, paradoxalment, és també l'aspecte negatiu que més citen els santcugatencs.

La feina de l'alcalde aconsegueix una puntuació mitjana de 6'5, en l'estudi sociològic realitzat a 800 persones majors de 17 anys empadronades a Sant Cugat. La qualificació és la més alta de les quatre onades que ja ha realitzat l'Observatori. Per la seva banda, l'acció de l'equip de govern obté un 6'2, la nota més alta que ha aconseguit mai juntament amb la de la segona onada. El cap de l'estudi, Enric Renau, remarca que les valoracions de l'alcalde i l'equip de govern són similars.

Enric Renau

"Les notes de l'equip de govern i l'alclade són similars, fet que no sempre ocorre a tots els municipis"


Pel que fa a les actuacions municipals, el Pla del Centre és l'acció més valorada pels santcugatencs. Concretament, prop d'un 40% dels enquestats destaca l'acció de remodelació del nucli de la ciutat. Paradoxalment, un 18'5% fa un balanç negatiu d'aquest pla i es converteix en l'aspecte negatiu més citat pels santcugatencs. Enric Renau afirma que la majoria d'actuacions municipals rep el vistiplau ciutadà.

Enric Renau

"La major part d'actuacions són acceptades pels santcugatencs"


Quant a propostes d'actuacions, el 22% dels ciutadans enquestats opina que cal millorar l'urbanisme dels carrers i les places de Sant Cugat.