Partits d'esquerres i entitats convoquen la ciutadania a commemorar el Dia de la Dona Treballadora


  • Comparteix:

Aquest dimecres es commemora el Dia de la Dona Treballadora

Aquest dimecres es commemora el Dia de la Dona Treballadora

Els partits d'esquerres i les entitats locals convoquen la ciutadania a manifestar-se aquest dimecres per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora a Sant Cugat. La CUP, Hora Bruixa, La Xesca, Arran i l'Assemblea Jove de la Floresta organitzen, a les cinc de la tarda, una cercavila feminista que anirà des de la plaça d'Octavià fins a l'estació de FGC per anar a la manifestació de Barcelona, que sortirà a les set de la tarda de la plaça Universitat. A dos quarts de sis, ERC-MES, les JERC, ICV-EUiA i Podem proposen una manifestació que també sortirà de la plaça d'Octavià fins a Lluís Millet per desplaçar-se a la mateixa manifestació.

L'Associació Veïnal Centre-Estació se suma als actes de commemoració del Dia de la Dona Treballadora amb el recital musical i de relats 'Dones i vida'. La trobada, que pretén ser 'una mirada a través dels ulls de les dones', tindrà lloc a les set de la tarda a El Cafè de la Mirta, al número 8 del carrer de Villà.

Les activitats continuaran dissabte al parc de Can Vernet amb una xerrada a les sis de la tarda de la diputada de la CUP Anna Gabriel i un concert de Pasquines a les deu de la nit.

Diumenge tindrà lloc la taula rodona 'Agressions a la feina i a casa, com hi fem front?' a les dotze del migdia. A la tarda, després d'un dinar popular, s'abordaran experiències d'organització feminista a la ciutat. La trobada acabarà a les vuit del vespre amb garrotins feministes.

Tot el cap de setmana es podrà veure al mateix parc l'exposició 'Dones: Una història de lluita'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.