C's insta l'equip de govern a incrementar en un milió d'euros el pressupost per millorar les voreres


  • Comparteix:

La formació ha posat la vorera del carrer de Sant Medir com a exemple

La formació ha posat la vorera del carrer de Sant Medir com a exemple

C's insta l'equip de govern a incrementar en un milió d'euros el pressupost per millorar les voreres. La formació taronja lamenta 'la falta de manteniment de les voreres de la ciutat' i creu que la inversió de l'Ajuntament és insuficient.

C's demana al consistori que prioritzi la inversió en aquestes obres i que 'es replantegi les inversions milionaries que no són prioritàries', com la construcció de la futura Biblioteca Central. La regidora Munia Fernández-Jordán creu que les actuacions actuals són insuficients.

Munia Fernández-Jordán

Manifestem que si bé s'estan fent algunes mesures, creiem que queda lluny del que seria necessitari. Hauria de ser una operació global, a diversos anys vista, perquè és molt treball i molt pressupost. A vegades converteix la ciutat de Sant Cugat en un escenari que sembla d'un altre continent.


La formació va demanar al 2015 que el pressupost del 2016 inclogués una partida de mig milió d'euros per a un pla específic de voreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.