Les JERC fan una crida a la manifestació del 8 de març i demanen al govern local assolir 'la igualtat real'


  • Comparteix:

Moment de l'acte reivindicatiu

Moment de l'acte reivindicatiu

Les JERC emplacen l'equip de govern, format per Convergència i el PSC, a actualitzar el Pla d'Igualtat i a treballar per a 'la igualtat real' a Sant Cugat. La branca jove d'ERC ha llençat aquest missatge la vigília del Dia de la Dona Treballadora en un acte reivindicatiu a la plaça de Lluís Millet, on s'ha fet una crida a participar a la manifestació de Barcelona.

Les joventuts d'ERC han instal·lat un mirall a la plaça de l'estació perquè els santcugatencs siguin testimonis de les desigualtats de gènere. Segons dades recollides per la formació a àmbit dels Països Catalans, actualment els homes cobren un 26% més que les dones; elles dediquen el doble d'hores a les tasques domèstiques i assoleixen només el 30% dels espais d'opinió dels mitjans nacionals.

Són algunes de les situacions que els republicans han explicat el dia abans de la mobilització del 8 de març i que han servit, també, per fer demandes a l'equip de govern local. Escoltem el secretari local de Política Municipal de les JERC i regidor, Èric Gómez.

Èric Gómez

Tenim un Pla local d'Igualtat que necessita una actualització i cal que el govern s'hi posi seriosament. Cal un govern que interioritzi polítiques que siguin transversals.


Aquest dimecres, a dos quart de sis, ERC-MES, les JERC, ICV-EUiA i Podem proposen una manifestació que també sortirà de la plaça d'Octavià fins a Lluís Millet per desplaçar-se a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.