Álvaro Benejam, conferenciant a la ponència d'acció política del 14è Congrés del PP català


  • Comparteix:

El president del PP de Sant Cugat en un ple / Foto: Localpress

El president del PP de Sant Cugat en un ple / Foto: Localpress

El president del PP de Sant Cugat, Álvaro Benejam, ha estat designat com a conferenciant a la ponència d'acció política del 14è Congrés del PP català. La cita tindrà lloc els dies 25 i 26 de març a l'hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet. La ponència està formada per vuit membres coordinats pel secretari d'estat de relacions amb les Corts del ministeri de la Presidència espanyol, José Luis Ayllon.

Benejam ha destacat a Cugat.cat que és un orgull per a ell aportar en l'ideari polític del PP català per als propers quatre anys.

Álvaro Benejam

És un plaer i una satisfacció poder aportar el meu granet de sorra a aquesta ponència que determinarà l'ideari polític del Partit Popular de Catalunya durant els pròxims quatre anys.


A més de l'acció política, al Congrés del PP Català d'aquest any també s'hi tractarà el reglament intern, la política municipal i els serveis a les persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.