Rull: 'Quedo esgarrifat quan sento dir 'això s'ha adjudicat a dit' perquè no és possible fer-ho'


  • Comparteix:

El terrassenc, durant la seva intervenció a la Casa de Cultura / Foto: Localpres

El terrassenc, durant la seva intervenció a la Casa de Cultura / Foto: Localpres

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha afirmat, en referència al cas Palau, que 'ens diguin de tota la licitació d'obra pública quina s'ha fet en termes irregulars' perquè alterar aquests processós 'és molt difícil'. Amb relació a l'aparició del PAV3 al sumari del cas, el conseller diu que l'adjudicació pública a Sant Cugat 'és impecable' i que 'a l'hora d'assenyalar s'ha de buscar un major element de base'. Rull ha parlat amb Cugat.cat aquest divendres després de pronunciar una xerrada sobre el referèndum, organitzada per l'ANC. A l'entrevista també ha abordat l'entrada de Sant Cugat a la zona 1, la gestió de rodalies i el Pla de Mobilitat dels Vallesos.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista
-'Els ajuntaments de la primera corona tindran una càrrega a l'IBI i és evident que haurem d'homologar els esforços que fan els ciutadans'.

-'L'objectiu és que a mitjans del 2019 la T-Mobilitat estigui completament operativa a les 13 comarques de l'ATM i a finals del 2019 a tot Catalunya'.

-'En FGC aprovarem l'encàrrec de 15 trens nous per a la Línia del Vallès. Som conscients de la saturació del servei i per això també volem tenir el control de rodalies per donar fiabilitat'.

-'L'intercanviador no el tenim perquè l'Estat va decidir construir l'estació allà on no tocava'.

-'Les tres noves estacions de Terrassa tenen un 49% dels usuaris perquè molta gent que abans usava Rodalies utilitza FGC perquè dóna més fiabilitat i això està tensionant el servei a Rubí i a Sant Cugat'.

-'El Pla de Mobilitat del Vallès Occidental el farem amb consens perquè el necessitem per impulsar determinats serveis i infraestructures'.

-'Quines són les adjudicacions que s'han fet de forma arbitrària? Per què no s'han anul·lat? Per què no s'han perseguit judicialment? Per què no se n'han buscat els responsables? Perquè s'han fet bé'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.