El president del Centre-Est demana que s'aturi la conversió de Josefina Mascareñas en zona blava


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor

Ferran Villaseñor

El president del consell del Centre-Est, Ferran Villaseñor, demana al govern local que aturi la conversió de part de l'aparcament de Josefina Mascareñas en zona blava. Villaseñor reclama que es dialogui amb el veïnat i el comerç de l'entorn per analitzar la instal·lació duna zona verda per als residents i d'una zona vermella que permetria aparcament limitat gratuït per a usuaris de la Casa de Cultura, del CAP de l'entorn i clients d'establiments de la zona.

El també regidor d'ERC-MES subratlla que cal dialogar amb els veïns abans de prendre decisions i proposa l'alternativa a la zona blava i de lliure aparcament il·limitat.

Ferran Villaseñor

Hi hauria d'haver zona de veïns i una altra de vermella per a tràmits.


Villaseñor reclama al govern municipal que aprofiti els consells de barri per informar als veïns de les actuacions que durà a terme a la zona. Això, segons el president del consell del Centre-Est, evitaria que hi hagi 'incomprensió' o 'alarma ciutadana' davant d'algunes accions de l'Ajuntament i n'ha posat com a exemple el canvi d'arbrat a la Rambla de Celler i a altres punts de la barri del Monestir. Villaseñor demana que el consell de barri no sigui 'una figura decorativa'.

Ferran Villaseñor

No costa res enviar una comunicació prèvia. He rebut moltes peticions d'informació i no he pogut respondre fins que no s'ha presentat en comissió informativa.


La sots-presidenta del consell del Centre-Est, Ángeles Serrano, també ha signat el comunicat amb el posicionament de Villaseñor.

Villaseñor ha remarcat que el seu posicionament sobre aquesta qüestió és institucional en qualitat de president del consell i no com a regidor d'ERC-MES al ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.