Vuit militants de Sant Cugat participen al desè congrés del PSC, que se celebra a Barcelona


  • Comparteix:

És el primer congrés dels socialistes catalans des que governen a la Generalitat

És el primer congrés dels socialistes catalans des que governen a la Generalitat

Vuit militants santcugatencs participen aquest cap de setmana en el 10è Congrés del Partit Socialista de Catalunya. Fonamentar les polítiques de servei als ciutadans és l'objectiu de la trobada socialista, la primera que celebren des que governen a la Generalitat.

Els vuit militants de Sant Cugat es repartiran en les quatre ponències que inclou el congrés. Un dels aspectes que tractaran el representants del partit és l'autogovern català i el sistema de finançament. El primer secretari del PSC a Sant Cugat, Salvador Gausa, explica que la millora de l'autonomia està lligada a la relació econòmica de Catalunya amb Espanya.

Salvador Gausa

"L'autogovern i el sistema de finançament estan lligats de manera inevitable"


El Congrés socialista no ha inclòs cap esmena que es refereixi a la futura Constitució europea. No obstant això, el debat sobre el text constituent continental està assegurat, segons Salvador Gausa. El primer secretari de la secció local del PSC anuncia el vot afirmatiu dels socialistes a la Constitució, encara que no reconegui el català de manera oficial.

Salvador Gausa

"Direm sí a la Constitució europea perquè comporta millores"


El president d'Andalusia i del PSOE, Manuel Chaves, participarà diumenge en el plenari, i l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, s'encarregarà de presidir el congrés socialista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.