Sant Cugat posarà nom a quatre vies i canviarà la denominació d'una plaça i un tram de carrer


  • Comparteix:

Aquesta porció del parc de Can Vernet passarà a dir-se Jardins del SantCu / Foto: Google Maps

Aquesta porció del parc de Can Vernet passarà a dir-se Jardins del SantCu / Foto: Google Maps

El ple de dilluns ha adjudicat nom a quatre carrers de Sant Cugat que fins ara no en tenien. A través de la proposta de la comissió tècnica de nomenclàtor, es canviarà el nom de la plaça de Pere Planes de la Floresta pel de plaça de Miquel Olivella i el tram del carrer de Fuerteventura que va de la plaça de la Llaurada a la plaça de la Sembra passarà a dir-se avinguda de Can Cabassa.

ESCOLTA-HO

Quins altres noms s'aplicaran?
La comissió aposta pel nom de carrer del Moianès per a una via de Can Barata que no té nom. També proposa assignar la denominació de camí de Can Puig al tram que comunica Can Puig amb la carretera de la Rabassada.

Una altra de les propostes aprovades és que la via que uneix la plaça de la Vila amb el carrer de Dos de Maig, a tocar de l'ajuntament, passi a dir-se passatge de la Senyera. La comissió també suggereix que la porció del parc de Can Vernet de davant les instal·lacions esportives delimitat per passeres al carrer de Ventura Gassol passi a dir-se Jardins del SantCu.

Aprofitant el debat, el regidor d'ERC-MES Èric Gómez ha lamentat que encara quedi nomenclatura franquista en alguns carrers de Sant Cugat. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha assegurat que s'hi està treballant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.