El ple dóna el vistiplau perquè Boehringer Ingelheim ampliï l'activitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

Planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

La farmacèutica Boehringer Ingelheim ampliarà l'activitat a Sant Cugat gràcies a l'ajustament dels usos de la finca que ha aprovat el ple d'aquest dilluns, amb els vots a favor de Convergència, ERC-MES, ICV-EUiA, el PSC i el regidor no adscrit. L'aprovació definitiva de la modificació puntual de l'estudi de detall sobre la finca ha permès incrementar el percentatge d'ús industrial en detriment dels terrenys dedicats a ús terciari. C's, la CUP-PC i el PP s'han abstingut en aquest punt.

ESCOLTA-HO

El tràmit està lligat a la resolució de l'expedient del Turó de Can Mates. La junta de govern va aprovar de forma definitiva el projecte de reparcel·lació després del Pla d'Actuació Urbanística (PAU) i el pla parcial de la zona que es van haver de tirar endavant a causa d'una sentència judicial. Ara, ja hi ha les condicions per modificar l'estudi de detall per facilitar la reubicació de sostre fins ara no utilitzat per Boehringer i que ara es destinarà per créixer.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha apuntat que la modificació comportarà 'més dinamització i ocupació per a la ciutat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.