Sant Cugat referma el compromís amb la igualtat de gènere


  • Comparteix:

Detall del cartell d'enguany del Dia Internacional de la Dona

Detall del cartell d'enguany del Dia Internacional de la Dona

Els partits del ple es comprometen a promoure la igualtat de gènere des de totes les instàncies de l'Ajuntament. En una moció institucional llegida a la sessió d'aquest dilluns, les formacions remarquen que es farà especial èmfasi en la igualtat de tracte en els assessoraments a emprenedors del servei de promoció econòmica de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

El ple també ha mostrat el rebuig a qualsevol discriminació de gènere i ha defensat que es potenciïn les campanyes de prevenció davant d'aquests comportaments. En paral·lel, la moció destaca que es continuaran potenciant serveis d'atenció a la dona, com la comissió de lluita contra els maltractaments i la violència de gènere i la xarxa de seguiment de protocols d'atenció a la dona, entre d'altres.

La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de la Vida, Susanna Pellicer, ha estat l'encarregada de llegir els acords.

Susanna Pellicer

Promoure des de totes les instàncies de l'Ajuntament la igualtat de tracte i no discriminació, fent èmfasi especial en els assessoraments fets a emprenedors a través del servei de promoció econòmica.


Amb aquest text, Sant Cugat també dóna suport al manifest de la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis pel Dia Internacional de les Dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.