ERC-MES reclama que el govern 'compleixi amb els compromisos' i implementi zones verda i vermella


  • Comparteix:

Un moment de la roda de premsa / Foto: ERC-MES

Un moment de la roda de premsa / Foto: ERC-MES

El grup municipal d'ERC-MES reclama al govern municipal que 'compleixi els compromisos' i que implementi les zones d'aparcament verdes i vermelles a la ciutat. Els republicans assenyalen que el ple es va comprometre el 2015 amb una moció que va ser aprovada per unanimitat a posar en marxa aquests espais d'estacionament limitat o amb preferència per als veïns i atribueixen el retard a 'la manca de voluntat' de l'equip de govern. La formació, de moment, vol interpel·lar el govern al proper ple, però no descarten presentar una moció si no els satisfà la resposta, que hauria d'incloure 'un calendari clar'.

Segons la moció aprovada a l'octubre del 2015, els aparcaments amb zona verda s'haurien de situar a Torreblanca, l'Eixample Sud i Can Cabassa mentre que les zones vermelles, davant dels CAP de Can Mates i de Sant Cugat. L'acord d'estabilitat pressupostària entre ERC-MES i Convergència, que els republicans donen per trencat, també hi afegia la zona de l'aparcament de Josefina Mascareñas. El text original es comprometia a fer els primers passos per implementar les noves zones en el termini de sis mesos.

El regidor d'ERC-MES Eric Gómez ha assegurat que es tracta d'una manca de voluntat política.

Eric Gómez

Quan ha passat tant de temps, no podem concebre que sigui deixadesa. Són mesures que el govern no es creia i ho atrubuïm a la voluntat d'incomplir acords.


Gómez ha lamentat també que la Taula de Mobilitat, de moment, 'només hagi fet les sessions constitutives de les comissions'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.