El PSC vol que els pressupostos generals de l'Estat reservin 14 milions per a millores a Sant Cugat


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, Pere Soler, i el membre del PSC Pablo Beceiro

El tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, Pere Soler, i el membre del PSC Pablo Beceiro

L'agrupació local del PSC vol que els pressupostos generals de l'Estat recullin inversions i millores per a Sant Cugat per un valor de 14 milions d'euros, com la instal·lació d'una seu judicial, entre tres i quatre milions, depenent dels jutjats de Rubí i la millora de les instal·lacions de la Policia Nacional espanyola (1,2 milions). Els socialistes volen que el seu grup al congrés inclogui aquestes propostes a les esmenes que presentaran als comptes del govern espanyol per a l'any que ve. El PSC també subratlla la importància de reservar una partida d'entre 20 i 30 milions per reprendre les obres de connexió entre l'AP7 i l'A2.

Els socialistes reclamen al govern espanyol que reservi als pressupostos 7,5 milions per subsanar l'infrafinançament del Centre d'Alt Rendiment (CAR), així com d'altres equipaments d'aquest tipus arreu de l'Estat espanyol. Pel que fa a la instal·lació de dependències judicials, el partit ha explicat que, més enllà de 'la trava legal' que suposen els partits judicials, vol que Sant Cugat disposi d'una seu judicial per fer front a les qüestions que sorgeixin des de la ciutat. Ho ha explicat el portaveu socialista i tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, Pere Soler.

Pere Soler

Sabem que hi ha una trava legal, que és la modificació dels partits judicials, però no hi volem entrar. Volem que s'instal·li una seu judicial per afrontar les temàtiques que tenim des de Sant Cugat.


En mobilitat, el PSC vol que es destinin 1,5 milions a les obres per fer realitat l'intercanviador entre les estacions de Volpelleres de FGC i Renfe. A més, els socialistes insisteixen a l'executiu espanyol a reservar entre 20 i 30 milions per reprendre les obres d'enllaç de l'AP7 i l'A2.

El partit també vol que s'estudiï la possibilitat de dotar l'Ajuntament de més places de funcionari, ja que consideren que l'administració local està 'col·lapsada'. A més, reclamen una partida de 2,3 milions per a estudis de la primera infància.

L'agrupació socialista lamenta que la inversió del govern espanyol a Catalunya hagi caigut un 2,6% respecte l'any passat i que les mesures de l'executiu espanyol beneficiïn 'qui més té'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.