CDC podria decidir la seva postura sobre la Constitució europea en un congrés a Sant Cugat


  • Comparteix:

El militant santcugatenc Jordi Puigneró promou el 'no' en el referèndum

El militant santcugatenc Jordi Puigneró promou el 'no' en el referèndum

La secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha sol·licitat que Sant Cugat aculli el congrés extraordinari que definirà la posició convergent en el referèndum de la Constitució europea. L'agrupació local espera rebre un resposta de la direcció nacionalista després de les vacances d'estiu.

La secció local convergent ha contactat amb la direcció del partit per oferir Sant Cugat com a emplaçament per a la celebració del congrés extraordinari de la tardor vinent. En la trobada, Convergència determinarà si dóna suport a un text constituent que no reconeix el català de manera oficial. El president de la secció local, Ramon Bonastre, afirma que el congrés extraordinari és un exercici de democràcia interna i que refermarà l'europeisme del partit nacionalista.

Ramon Bonastre

"El congrés extraordinari és un exercici de democràcia interna i refermarà el nostr europeisme"


Convergència Democràtica celebrarà una trobada extraordinària després que en el Congrés Nacional del juny passat, el militant santcugatenc Jordi Puigneró presentés una esmena en què instava el partit a fer campanya en contra d'aquest text constituent, perquè no hi reconeix el català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.