C's vol fomentar la participació dels ciutadans europeus residents a Sant Cugat a les eleccions


  • Comparteix:

Santcugatencs fent cua per votar

Santcugatencs fent cua per votar

C's vol fomentar la participació dels ciutadans europeus residents a Sant Cugat a les eleccions municipals i europees. La formació presentarà una moció al ple d'abril on insta l'Ajuntament a informar als ciutadans dels estats membres de la Unió Europea que s'empadronin a la ciutat del dret a vot en aquests sufragis.

El partit taronja també demana que es posi a disposició d'aquestes persones en el moment de l'empadronament el formulari per demanar el vot als comicis locals i europeus. Ho explica el portaveu de la formació, Aldo Ciprián.

Aldo Ciprián

Hi ha molta gent que treballa a HP, Roche... que resideixen a Sant Cugat i desconeix el seu dret perquè creuen que han de tenir una antiguitat de residència. Des del moment que estàs empadronat tens accés a aquest document i sol·licitem que l'Ajuntament els ho comuniqui.


C's proposa que es creï un vincle amb la seu electrònica de l'Ajuntament per integrar la informació al web municipal 'de forma clara i visible'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.