La modificació del ROM passarà per ple a principis de l'estiu vinent


  • Comparteix:

El ROM incoporarà un reglament específic de participació ciutadana

El ROM incoporarà un reglament específic de participació ciutadana

La modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM) podria estar enllestida a principis del proper estiu. Així ho ha anunciat el portaveu d'ERC i segon tinent d'alcalde, Eduard Pomar, que ha celebrat que el nou document incorpori també un reglament específic de participació ciutadana.

La comissió encarregada de reformar l'actual ROM ja ha posat mans a l'obra i preveu tenir enllestit el nou document abans de l'estiu vinent perquè pugui ser aprovat per ple.

Així ho ha explicat el portaveu d'ERC i segon tinent d'alcalde, Eduard Pomar, que ha volgut remarcar especialment que la nova proposta incorporarà un reglament específic de participació ciutadana que servirà per determinar de quines maneres poden participar els veïns i veïnes de Sant Cugat.

Eduard Pomar

La idea és que el procés de modificació del ROM pugui estar finalitzat abans de l'estiu vinent i pugui passar per ple, i és important que incorporarà un reglament de participació ciutadana.


De moment, des de la comissió que s'encarrega d'aquesta modificació ja s'han mantingut diferents converses amb el Patronat Flor de Maig de la Diputació, responsable de diferents reglaments de participació, i s'està a l'espera de fer una diagnosi interna sobre el nivell de participació que hi ha dins mateix del consistori. Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Es van tenir unes converses amb el Oatronat Flor de Maig de la Diputació, ja que han fet molts reglaments de participació.


A banda, ja s'està començant a treballar en l'apartat de descentralització d'aquest futur ROM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.